Reparatie

Meestal klaar terwijl u wacht!

Reparatie voor uw fiets snel en vakkundig laten repareren?

Reparaties zoals lekke banden, kapotte verlichting, rem- en versnellingskabels repareren wij meestal ter plekke. Standaard hebben we bij ons: binnenbanden en buitenbanden, lampen, rem- en versnellingskabels, zadels, pedalen, bellen, snelbinders, sloten, kettingen, remblokjes en diverse andere onderdelen.

Niet elke reparatie is echter ter plekke uit te voeren, hierbij kunt u denken aan een kapotte remnaaf of een gebogen wiel dan wel velg. Voor de genoemde reparatie`s beschikken wij over een werkplaats. Wij nemen in geval van grote reparaties uw fiets mee naar onze werkplaats en brengen de fiets op afspraak weer terug. U krijgt vooraf een zo goed mogelijke indicatie van de kosten

Wij beschikken over een gedegen vakbekwaamheid en ervaring, en uiteraard krijgt u garantie op elke reparatie. Behalve op geplakte binnenbanden.

Voorrijkosten bedragen van 0 t/m 10 km € 3,50 en 10 t/m 20 km € 6,50 ongeacht het aantal fietsen dat u voor reparatie of onderhoud aanbiedt.

Het minimale tarief waarvoor we uitrijden is € 15,- indien anders overeen gekomen. Bijvoorbeeld: Als de monteur op locatie komt en het blijkt dat het ventiel ontbreekt of los zit. De monteur verhelpt het probleem en rekent dan het starttarief van € 15,-. Dit bedrag is inclusief voorrijkosten.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief materiaal en arbeid. De prijzen zijn vanaf en gelden voor de meest gangbare stadsfietsen. Voor een volledige prijsopgave kunt u het best contact met ons opnemen.

We hebben 2 uitrijpunten. Een in Nijmegen en een in Elst. Klik op de plaats waar u zich bevindt om de aantal kilometers te berekenen.